Επικαιρότητα

Συλλήψεις για χασίς σε Άρτα και Λασίθι

Κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Σωστές αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας για δυο κατοίκους της κοινότητας Κάτω Αθαμάνιο, στα σπίτια των οποίων έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και τους συνέλαβαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η έρευνα στο σπίτι ενός 47χρονου έφερε στο φως δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 329,18 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ στον κήπο της κατοικίας ενός 43χρονου βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο ξεριζώθηκε. Οι δυο συγχωριανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Πάνω στο αλισβερίσι συνελήφθησαν στο Λασίθι από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. ένας 28χρονος Έλληνας διακινητής και μια 44χρονη «πελάτισσά» του την οποία προμήθευε με 166 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης έναντι ποσού 700 ευρώ! Ναρκωτικά και χρήματα κατασχέθηκαν και οι «συναλλασσόμενοι» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά… 17 τσιγαριλίκια είχε έτοιμα για χρήση ένας 40χρονος, όταν τον συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Πάνω του, είχε ακόμη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων, 130 ευρώ και ένα κινητό. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x