Επικαιρότητα

Συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Χανιά για ναρκωτικά

Σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου έπεσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 54 και 58 χρόνων.

Σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου έπεσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 54 και 58 χρόνων σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης και αμέσως οι επιβάτες βρέθηκαν με χειροπέδες, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν ναρκωτικά.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν κρυμμένες μέσα στο όχημα δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 92 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Το αυτοκίνητο του 54χρονου κατασχέθηκε και οι επιβάτες προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Την ίδια κατηγορία απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων σε έναν 30χρονο Σουηδό ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και βρέθηκαν πάνω του δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 29 γραμμαρίων. Ο νεαρός αλλοδαπός ανακρίνεται από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για να εξακριβωθεί από ποιους προμηθεύτηκε το χασίς.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x