Ελλάδα

Συμβουλές… γυμναστικής από τον Κολοσσό

Το 3ο Λύκειο Ρόδου για να μιλήσουν με τους μαθητές για θέματα γυμναστικής και διατροφής-πειθαρχίας στον αθλητισμό, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία παικτών του Κολοσσού.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της γυμναστικής, αθλητές του ΒΑΠ Κολοσσού Ρόδου, με τον αρχηγό Άγγελο Τσάμη, επισκέφθηκαν το 3ο Λύκειο του νησιού και μίλησαν με τους μαθητές. Ο Τσάμης παρουσίασε τους συμπαίκτες του, Νέστορα Κόμματο, Τεϊλορ Σμιθ και Μπαμπάλε Όσμπυ και τη συμβολή του καθένα στους αγώνες της ομάδας.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί απευθύνθηκαν στους μαθητές και μίλησαν για τις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού που απαιτούν αντίστοιχη συνέπεια, συγκέντρωση, πειθαρχία με το σχολικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τόνισαν πόσο σημαντική είναι η οργάνωση στην καθημερινή ζωή πχ η ξεκούραση, το καλό και σωστό φαγητό, η χαράρωση για να μπορούν να ανταποκριθούν στο βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας των εξετάσεων.

Ο Όσμπυ με εμπειρία από ομάδες του εξωτερικού στη 2η χρονιά που αγωνίζεται με τα τους «θαλασσί», τόνισε ότι ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ, είναι η μεγάλη ομάδα της Ρόδου. Στη συνέχεια είπε «εκπροσωπούμε τη Ρόδο αλλά και την Ελλάδα και το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλουμε γεμάτα καθίσματα στο γήπεδο, σας θέλουμε κοντά μας, στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν».

Ο γυμναστής Θεόφιλος Ξυπολητάς, ευχαρίστησε τους αθλητές του ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΥ και όλοι μαζί έβγαλαν ομαδική φωτογραφία ενώ στη συνέχεια, χάρηκαν τις τεχνικές των έμπειρων αθλητών σε χαλαρό παιγνίδι με τις μπάλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x