Επικαιρότητα

Σύμβουλος Τραμπ:Ο Ομπάμα μας παρακολουθούσε μέσω μικροκυμάτων

Το θέμα των υποτιθέμενων παρακολουθήσεων του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη από τον Μπαράκ Ομπάμα κρατά ψηλά στη δημοσιότητα η στενή σύμβουλος του προέδρου, Κόνγουεϊ.

Το θέμα των υποτιθέμενων παρακολουθήσεων του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη από τον Μπαράκ Ομπάμα κρατά ψηλά στη δημοσιότητα η στενή σύμβουλος του προέδρου, Κόνγουεϊ. Η σύμβουλος υποστηρίζει πως το ζήτημα έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις από εκείνες που φανταζόμαστε και προσθέτει πως υπάρχουν σήμερα πολλοί τρόποι να παρακολουθεί κάποιος έναν «στόχο».

«Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθεί ο ένας τον άλλον. Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιον μέσω του τηλεφώνου του, της τηλεόρασής του, πολλών άλλων μέσων. Θα μπορούσε να γίνει και μέσω μικροκυμάτων που μετατρέπονται σε κάμερες. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας παράγοντας της σύγχρονης ζωής», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή της από το Αλπάιν όπου ζει με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της.

Η Κόνγουεϊ πάντως δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, ούτε εμβάθυνε στο θέμα, με τον τρόπο της όμως έδωσε το στίγμα της προεδρίας Τραμπ για την τακτική που θα ακολουθήσει. Ο πρόεδρος ζήτησε απλά, να ενταχθεί στην έρευνα για τη συνεργασία με την Ρωσία και αυτή η πτυχή είπε, και χαρακτήρισε το ζήτημα μια εμμονή των Δημοκρατικών που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα της Χίλαρι Κλίντον.

Στο ζήτημα πάντως παρενέβη και ο Τζον ΜακΚέιν που είναι ένα από τα πιο σημαίνοντα στελέχη των Ρεπουμπλικανών. Ο ΜακΚέιν όχι μόνο κράτησε αποστάσεις αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στον Ντόναλντ Τραμπ είτε να αποδείξει όσα λέει είτε να «κόψει» την συζήτηση.

«Νομίζω ότι ο πρόεδρος έχει δύο επιλογές: Είτε να δώσει την ενημέρωση που αξίζει ο αμερικανικός λαός, γιατί εάν ο προκάτοχός του παρέβη το νόμο, υπάρχει εδώ ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, είτε να το σταματήσει», είπε σε συνέντευξή του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x