Ελλάδα

Συμφωνία για τη φανέλα ο Άρης

Οικονομική ανάσα για την ΚΑΕ Άρης, που ανακοίνωσε συμφωνία με εταιρεία που θα διαφημίζεται στη φανέλα του.

Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης, με πρώην παίκτες της ομάδας να διεκδικούν οφειλόμενα απειλώντας με κυρώσεις το σύλλογο, κάθε οικονομική συμφωνία είναι αναγκαία. Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την Τρίτη τη συμφωνία με την εταιρία DIMIS. Αρχής γενομένης από τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας (Σάββατο 14/2, 5μ.μ.), η εταιρία ενδυμάτων θα διαφημιστεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το προφίλ της εταιρίας

Η εταιρία DIMIS ιδρύεται το 1965 στη Θεσσαλονίκη με δραστηριότητα στην ελληνική αγορά ενδυμάτων.

Δώδεκα χρόνια μετά, το 1977, θα γεννηθεί η dimis sa knitwear factory η οποία μπαίνει δυναμικά στο χώρο των εξαγωγών και είναι φτιαγμένη από αγάπη και μεράκι για τα ενδύματα.

Με βασικό όχημα την ανάγκη για δημιουργικότητα και συνεχόμενη βελτίωση, κερδίζει αμέσως ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς των ελληνικών εξαγωγών του κλάδου της κατασκευής ενδυμάτων.

Σήμερα, 48 χρόνια μετά, έχει καθιερώσει τη φήμη της ως αξιόπιστος συνεργάτης και ως μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές μονάδες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πιστοί στο αρχικό μας όραμα, συνεχίζουμε να είμαστε πλάι στους πελάτες μας και να τους χαρίζουμε ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x