Γ' Εθνική

Συμφωνία Άρη-Κάμπος, αλλά…

Προ των πυλών… του Άρη βρίσκεται ο γνώριμος μας Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κίτρινους», αν και η περίπτωση Βοσνίαδη δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς.

Το μίνι-σίριαλ με το θέμα του προπονητή φαίνεται πως σιγά-σιγά παίρνει τέλος στον Άρη, μιας και οι «κίτρινοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Πάουλο Κάμπος.

Ο 57χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός, που δούλεψε την περίοδο 2006-08 στον Αστέρα Τρίπολης, πέρασε από τον Ατρόμητο και στο παρελθόν έχει κάτσει και στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ως βοηθός του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, συμφώνησε προφορικά με τον Γιώργο Γαλανό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Βέβαια το επόμενο 48ωρο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την περίπτωση του Αλέκου Βοσνίαδη.

Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει πρώτος στη λίστα για τη θέση του προπονητή, όμως η υπόθεση του μάλλον ναυαγεί. Αν τελικά η απάντηση από πλευράς Βοσνιάδη είναι αρνητική, ο Πάουλο Κάμπος θα κάτσει στον πάγκο του Άρη έως το τέλος της σεζόν.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x