Μαχητικά Αθλήματα

Συμφώνησε κι έρχεται

Θ’ αγωνιστεί ξανά σε ελληνικό ρινγκ ο Μάικι Καραθανάσης, καθώς συμφώνησε με το No Limits.

Πιο μακριά από την επόμενη διοργάνωσή του (στη Ρόδο) κοιτάει το No Limits. Το όνομα του Μάικι Καραθανάση άρχισε ν’ ακούγεται ξανά στα μέρη μας μετά την πρόσφατη νίκη του επί του Φλοριάν Μάρκου. Έτσι, δεν άργησε να έρθει η πρόταση για ν' αγωνιστεί ξανά στη χώρα καταγωγής του (στο παρελθόν είχε νικήσει τον Κακαρίκο στο Gladiators).

Πρόταση και συμφωνία

Ο Έλληνας ομογενής kickboxer έκλεισε για το No Limits 23 που προβλέπεται να γίνει στην Αθήνα. Αντίπαλός του προορίζεται ένας εκ των Στάθη Μπένοφ και Αλέξη Σύρου. Φυσικά προέχουν οι συζητήσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Επόμενη στάση: Ρόδος

Προς το παρόν εντείνονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του No Limits 21 στη Ρόδο. Εκεί θα ξεκαθαρίσει ποιοι αθλητές θα τσεκάρουν εισιτήριο για τη διοργάνωση στη Νέα Υόρκη και θα γίνει η παρουσίαση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Παρών θα είναι ο Αμερικάνος προπονητής, Rodrigo Galvanosi, καλεσμένος της διοργανώτριας, Γεωργίας Μπιτάκου.

No Limits team

Παλιότερα υπήρχαν αθλητές που θεωρούνταν «παιδιά» της διοργάνωσης, μετά την ανάδειξή τους από το No Limits. Πλέον το promotion διαθέτει τέτοιους που συγκαταλέγονται στο “No Limits team” (Τάσος Μπερδέσης, Χριστίνα Αθανασοπούλου, Νέστωρας Μπατζέλας).

Επαγγελματική λίγκα

Εξάλλου, πρόθεση του No Limits είναι η σύσταση επαγγελματικής λίγκας, από διοργανωτές αγώνων μαχητικών αθλημάτων, με όρους και κανόνες με στόχο την ορθή διεξαγωγή και προώθηση των events. Μια πρωτοβουλία που πρέπει να βρει υποστηρικτές για να προχωρήσει στην τελική ευθεία.

* Το καλεντάρι των διοργανώσεων:

No Limits 21 - Ρόδος “Ticket for America” (9-11/8)
No Limits 22 - Αμερική “300 heroes return” (μεταξύ τέλη Σεπτεμβρίου και Οκτώβρη)
No Limits 23 - Αθήνα “return in Athens” (τέλη 2013)

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x