Super League 2

Συμφώνησε με εννέα παίκτες ο Σκόρδας!

Μπορεί να μην είναι σίγουρο ακόμη ότι ο Λάμπρος Σκόρδας θα παραμείνει στο… τιμόνι του Άρη, αλλά τα έχει βρει ήδη με εννέα (!) ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων με τους Μπούντιμιρ, Τσουμάνγκα.

Η Τρίτη είναι πλέον καθοριστική ημέρα για το μέλλον του Άρη, καθώς θα βγάλει την απόφαση το δικαστήριο για την αίτηση ανάκλησης της ΚΜΑ και του Ερασιτέχνη για την αίτηση του Λάμπρου Σκόρδα που έκανε δεκτή το Ειρηνοδικείο.

Ωστόσο, ο νέος (και βλέπουμε) πρόεδρος του συλλόγου φαίνεται πως έχει έτοιμη και ανανεωμένη ομάδα για να αγωνιστεί στην Football League και όχι στην Football League 2, όπως επιθυμούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Τη Δεύτερα είχε επαφές στην Αθήνα και τα βρήκε με τον Μάριο Μπούντιμιρ που έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα των Εργοτέλη, Παναιτωλικού, ενώ αγωνίστηκε για έναν χρόνο και στο κυπριακό πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ.

Επιπλέον υπάρχει συμφωνία με οκτώ παίκτες που είναι κάτω των 24 ετών, όπου μπορεί να πάρει όσους θέλει ο Άρης, Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Τσουμάγκα και Τσούπρο, που έχουν παίξει στην ΑΕΚ, Βασιλούδη της Νίκης Βόλου, τον Κάλφα της Καλλονής, τον Καρυδόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, τον Βιλανάκη από τον Οδυσσέα Κορδελιού και τους Υψηλό και Δρουμούση από τον Καμπανιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x