Ευρώπη

Συμφώνησε με Πότσιους η Ζαλγκίρις

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Ζαλγκίρις, ύστερα από δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται ο Μαρτίνας Πότσιους, σύμφωνα με τον λιθουανικό Τύπο.

Παίκτης της Ζαλγκίρις θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρτίνας Πότσιους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «krepsinis.net», ο 27χρονος Λιθουανός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ηλία Ζούρου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Πότσιους φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να χάσει αρκετά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική του κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, στη Ζαλγκίρις δεν ανησυχούν, καθώς ο 27χρονος σμολ φόργουορντ μέχρι στιγμής ακολουθεί χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Πέρυσι, ο Πότσιους αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 5,5 πόντους και 1,7 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα σε 12 ματς στην Ευρωλίγκα είχε 3,2 πόντους και 0,8 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x