Κώστας Νικολακόπουλος

Συμπληρώθηκε η οικογένεια

Ο Κώστας Νικολακόπουλος χαιρετίζει με δύο κουβέντες στο sport-fm.gr την πρώτη ημέρα του Ολαϊτάν έξω από το νοσοκομείο, μετά το συμβάν στο Καραϊσκάκη.

· Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ολαϊτάν. Να’ ναι καλά το παιδί και να’ ναι σε θέση να ξαναπαίξει μπάλα με ασφάλεια για την υγεία του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

· Αλλά πραγματικά ήταν αυτή η περιπέτεια του μικρού η πιο μεγάλη ατυχία σε αγωνιστικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό. Από όποια πλευρά κι αν το πάρεις.

· Βλέπετε, ο Ολαίτάν είχε καλύψει, με τον δικό του τρόπο, το κενό της επίθεσης, που είχε αφήσει ο Μήτρογλου με την μεταγραφή του στην Αγγλία. Εντελώς άλλο στιλ ο Αφρικάνος-όχι σούπερ γκολτζής, αλλά πολύ κινητικός, με καλές συνεργασίες, μέσα στις φάσεις και με τρεξίματα παντού. Αλλά το είχε καλύψει το κενό.

· Έβαζε τα γκολάκια του ο πιτσιρικάς Νιγηριανός κι από παιχνίδι σε παιχνίδι τον έβλεπες να ωριμάζει. Μόνο ένα γκολ σε ένα μεγάλο ματς του έλειπε: στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε κάποιο ντέρμπι.

· Και πάνω που έδειχνε έτοιμος να το κάνει κι αυτό, του έκατσε το συμβάν. Και του έκατσε και σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με συνέπεια εκτός όλων των άλλων πραγματικά να συγκλονιστεί όλη η ομάδα και να επηρεαστεί σε βαθμό, που ίσως να έπαιξε ρόλο και στο αποτέλεσμα.

Έπρεπε να δείτε πως έκαναν σήμερα όλοι οι παίκτες με το που τον είδαν. Σαν τρελοί από τη χαρά τους. Και έτσι καταλαβαίνεις και πόσο τους στοίχισε από κάθε πλευρά η απουσία του, από την στιγμή που βγήκε, αλλά κι όλες αυτές τις ημέρες. Όπως είπε κι ο Σάββας, "τώρα που γύρισε ο Μάϊκλ συμπληρώθηκε η οικογένειά μας".

· Ο Ολαϊτάν με την φόρα που είχε πάρει και την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο Μίτσελ, ήταν απαραίτητος ενόψει Ευρώπης, αλλά και κυπέλλου. Γιατί έχει και τη μοναδική ικανότητα να παίζει, από ματς σε ματς, αλλά και στη διάρκεια των αγώνων, τόσο σε θέση σέντερ φορ, όσο και στα πλάγια της επίθεσης, δεξιά η, αριστερά. Και τέτοιο παίκτη, με αυτή τη δυνατότητα, δεν έχει αυτή την στιγμή η ομάδα.

· Καλά να είναι, όμως, και ξανά δυνατός. Kι όλα τα άλλα βρίσκονται.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x