Μεταξύ εκείνων που υποδέχθηκαν τις Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών και Νεανίδων ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, πως το, για χρόνια εγκαταλελειμμένο, κολυμβητήριο των εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό θα δοθεί για χρήση στις Εθνικές Ομάδες.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο, που σύμφωνα με τον ΓΓΑ θα αποτελέσει το νέο σπίτι της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός:

«Μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες που έφεραν στην Ελλάδα και οι δύο ομάδες. Στις πλάτες των παιδιών, στο μυαλό και την ψυχή τους, στηρίζεται η ελληνική υδατοσφαίριση που πλέον είναι στην ελίτ του κόσμου. Μεγάλο επίτευγμα. Η προσπάθεια όλων είναι πλέον να μείνουμε στην κορυφή, αφού είναι πιο δύσκολο κάτι τέτοιο.

Ακολουθεί η Ολυμπιάδα στο Τόκιο, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μεγάλες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους, αλλά πρέπει να πούμε έναν καλό λόγο για την Κολυμβητική Ομοσπονδία που τιμάει τα χρήματα που παίρνει από την Πολιτεία. Είναι από τις πλέον οργανωμένες Ομοσπονδίες.

Τα χρήματα του κράτους πιάνουν τόπο στην περίπτωση της ΚΟΕ. Να ευχηθώ στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή συνέχεια και να σας πω ότι είμαστε σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία.

Έχουμε έρθει σε συμφωνία με το Υπουργείο Εργασίας ώστε τις επόμενες ημέρες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού να δοθούν στην διάθεση των εθνικών ομάδων. Έτσι το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού χωριού θα αποτελέσει το σπίτι της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ