Στίβος

Συνάντηση Δούρου με ΣΕΓΑΣ

Συνάντηση με τη Ρένα Δούρου είχε στα γραφεία της Περιφέρειας ο ορόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, την Τρίτη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε ο σχεδιασμός των μεγάλων διοργανώσεων μαζικής συμμέτοχης που αφορούν τον ελληνικό στίβο και η γενικότερη συνεργασία των δύο πλευρών.

Μετά τη συνάντηση, η Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε την «αποδοτική συνέργεια μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ προς όφελος του μαζικού αθλητισμού και παράλληλα της αθλητικής παιδείας.

Οι θεσμοί του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας συμβάλλουν στην προώθηση του κλασικού αθλητισμού και των οικουμενικών του ιδεωδών, ιδεωδών που υπερβαίνουν σύνορα και ενώνουν λαούς και πολιτισμούς».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ εξέφρασε «την ικανοποίησή του από την εξαιρετικά παραγωγική συνάντησή του με την Περιφερειάρχη Αττικής. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ότι η κα. Δούρου αποδεικνύει με έργα και όχι λόγια την υποστήριξή της στον κλασικό αθλητισμό, τα μεγάλα διεθνή γεγονότα μαζικής συμμετοχής και ζωτικής εθνικής σημασίας του ΣΕΓΑΣ και την ανάπτυξη υποδομών, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Αττική».

Η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνει με τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας (19 Μαρτίου 2017), καθώς και το φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο (12 Νοεμβρίου 2017). Παράλληλα, προωθεί μαζί με τον ΣΕΓΑΣ σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις υποδομές του στίβου στην Αττική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x