Ελλάδα

Συνάντηση επιπέδου…

Η υλοποίηση και το κάλεσμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για συνάντηση όλων των δυνάμεων του συλλόγου έγινε πράξη το βράδυ της Δευτέρας.

Έτσι, στο «Παλατάκι» συναντήθηκαν μέλη της ΚΑΕ, του ΑΣ και διάφορων παραγόντων των «ασπρόμαυρων».

Συμμετείχαν όλα τα μέλη της ΚΑΕ, ήτοι οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Γιάννης Πολυχρονιάδης, Πόλυς Κατσιώρας, Άρης Καρακούσης, Χρήστος Καραμπέρης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής και τα μέλη του ΔΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαϊάδης, οι πρώην πρόεδροι της ΚΑΕ, Απόστολος Οικονομίδης και Βασίλης Οικονομίδης και οι κ.κ. Γιώργος Ανδρέου, Φώτης Γκαϊτατζής, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Γιώργος Λυσσαρίδης, Μανώλης Μαλελής, Αλέξανδρος Μαμιδάκης, Αλέξανδρος Πολυχρονάκος και Θανάσης Χατζόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, τόνισε πως: «Νομίζω ότι έγινε το πρώτο βήμα, που πάντα είναι σημαντικό, ώστε να υπάρξει μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται. Έγινε μία πρώτη συζήτηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις με όλους και αυτό που έχουν πλέον όλοι στο μυαλό τους, πιστεύω πως είναι πως θα έρθουν ή πως θα μπορέσουν να φέρουν με διάφορους τρόπους περισσότερα έσοδα στην ομάδα.

Θα έχουμε πλέον πιο συχνή ίσως και καθημερινή επαφή μεταξύ μας, προκειμένου να κάνουμε πολύ περισσότερα. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν σε αυτή την συνάντηση, για το ενδιαφέρον, αλλά και για την προσπάθεια που όλοι είπαν ότι θα κάνουν για το καλό της ομάδας και του ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x