Ελλάδα

Συνάντηση-«οιωνός» για την Εθνική

Οι τέσσερις Έλληνες ΝΒΑερ θα δώσουν το «παρών», όπως και αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, σε εκδήλωση που θα γίνει στο ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη τις παραμονές του All Star Game.

Το κλίμα για την παρουσία ΚΑΙ των τεσσάρων Ελλήνων που παίζουν στο ΝΒΑ στις υποχρεώσεις της Εθνικής αυτό το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από καλό. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από μια ακόμη είδηση.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο Νικ Καλάθης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Κουφός έχουν προσκληθεί και αναμένεται να δώσουν το «παρών» σε εκδήλωση που θα γίνει στο ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη παραμονές του All Star Game (15/2). Μάλιστα εκεί θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, με συνεργάτες του, καθώς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία διαφήμισης του ελληνικού μπάσκετ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο «σπόρος» για να είναι οι τέσσερις Έλληνες ΝΒΑερ στην προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ του 2015 έχει φυτευτεί για τα καλά. Κι αν για Παπανικολάου, Καλάθη κι Αντετοκούνμπο δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως θέλουν να υπηρετήσουν ξανά την επίσημη αγαπημένη, όλα δείχνουν πως οι οιωνοί είναι καλοί και για την επιστροφή του Κουφού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x