Χάντμπολ

Συνάντηση ΟΧΕ με Πολιτεία

Θετικά ήταν τα μηνύματα που πρόεκυψαν από τη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και του ΓΓΑ, Ιούλιου Συναδινού, με τον πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ.

Οι κ.κ. Συναδινός και Σταματιάδης συναντήθηκαν για διάφορα ζητήματα με τους ιθύνοντες της Πολιτείας και πήραν ικανοποιητικές απαντήσεις από τους επιτελείς αυτής.

Όσον αφορά το ράγκμπι, συμφωνήθηκε με τον Υφυπουργό η διαδικασία ομαλής ένταξης των σωματείων του στην ΟΧΕ, μέσω της σύστασης μιας επιτροπής που θα ελέγξει ποια σωματεία πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, προκείμενου να οργανώσει την παρουσία του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο θέμα της εύρεσης μόνιμης στέγης για το χάντμπολ στην Αττική, ο κ. Κοντονής έδειξε κατανόηση στο πρόβλημα και δεσμεύτηκε να δώσει λύση, αφού διερευνήσει πρώτα όλες τις λεπτομέρειες παραχώρησης μιας Ολυμπιακής εγκατάστασης.

Επίσης, ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΟΧΕ για την προβολή του αθλήματος μέσα από την ΕΡΤ, εκφράστηκε θετικά και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτή.

Τέλος, μετά από συνεργασία του ΓΓΑ και του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ, συμφωνήθηκε να ενταχθεί το χάντμπολ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x