Βόλεϊ

Συνάντηση Ταρνατόρου με τα ΤΑΑ της Θεσσαλονίκης

O Παντελής Ταρνατόρος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και συναντήθηκε με τους παράγοντες των ΤΑΑ των τριών ομάδων που εδρεύουν στη συμπρωτεύουσα (ΠΑΟΚ, Άρη και ΜΕΝΤ).

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, συζητήθηκαν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα που προβλέπονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος με σκοπό την καλύτερη προβολή της φετινής Volleyleague.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών και οργάνωσης των ΤΑΑ και των γυμναστηρίων τους, καθώς και το ζήτημα της αδειοδότησης αυτών. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στα θέματα των κεντρικών χορηγιών της ΕΣΑΠ, αλλά και των τριών ΤΑΑ για την καλύτερη δυνατή συνεργασία αμφοτέρων των πλευρών.

Με τον ΠΑΟΚ, συζητήθηκε το ζήτημα της αδειοδότησης του «PAOK Sports Arena». Υπήρξε δέσμευση από τους παράγοντες του «Δικεφάλου» πως θα ολοκληρωθεί το ζήτημα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Συζητήθηκε και η περίπτωση να αλλάξει η τοποθέτηση της κεντρικής κάμερας της NOVA στο «Παλατάκι», ώστε να έχει αυτή φόντο την κερκίδα των επίσημων – δημοσιογραφικών.

Με τον Άρη έγινε ανάλυση των οικονομικών δεδομένων για τη σεζόν που ξεκίνησε, συζητήθηκαν θέματα Τύπου, προβολής και μάρκετινγκ. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις για τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων μεταξύ αυτών και της τεχνικής υποδομής για wi fi χωρίς προβλήματα στο γυμναστήριο της Μίκρας. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες έθεσαν υποψηφιότητα για την ανάληψη του φάιναλ 4 του League Cup 2014-15, αλλά το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ.

Με τους παράγοντες της ΜΕΝΤ συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα αγώνων, φιλοξενίας και ζητήματα χορηγιών. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα να μη συμπίπτουν χρονικά οι εντός έδρας αγώνες της Ενωσης με τους αγώνες των δύο «αιωνίων» της συμπρωτεύουσας.

Τέθηκε και το θέμα της αδειοδότησης λειτουργίας του γυμναστηρίου της Τούμπας, με τους παράγοντες του ΤΑΑ να δεσμεύονται για την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x