Stoiximan Super League

«Συναγερμός» με Σανκαρέ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καλίφα Σανκαρέ στην κυριακάτικη (16/02) αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ. Αγώνα δρόμου κάνει και ο Κοντοές.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το κυριακάτικο (16/02) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός προγράμματος έμεινε την Τετάρτη ο Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και ακολουθεί θεραπεία. Το ίδιο θα κάνει και τις επόμενες μέρες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι δεν είναι με το μέρος του.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γιάννης Κοντοές. Ο μπακ της ομάδας της Αρκαδίας έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και «έβγαλε» σήμερα το μισό πρόγραμμα. Αισθάνεται καλύτερα, αλλά και η δική του συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ναβάρο, Μπαρολίνι και Ερνάντεζ που δεν υπολογίζονται. Από την άλλη, το ευχάριστο για τον Στάικο Βεργέτη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαράλες, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x