Euro 2024

«Συναγερμός» με Σουάρες

Ανησυχία στις τάξεις της εθνικής Ουρουγουάης με τον Λουίς Σουάρες, που τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση. Στον «αέρα» η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης. Ο Λουίς Σουάρες τραυματίστηκε στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει πειραχτεί ο μηνίσκος.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση στο Μοντεβιδέο και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, που αρχίζει στις 12 Ιουνίου, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Στις τάξεις της «σελέστε» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Ο Σουάρες αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα και πιθανή απουσία του θα είναι τεράστια. Η Ουρουγουάη συμμετέχει στον όμιλο-φωτιά με Αγγλία, Ιταλία και Κόστα Ρίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x