Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη Σταρόβα για μία συναυλία με τα έσοδα να διατίθενται στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και ο γνωστός καλλιτέχνης δεν αρνήθηκε.

«Δέχθηκα πρόταση από τη διοίκηση του βόλεϊ για να κάνουμε συναυλία ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα. Είναι κρίμα που έχουμε μια μόνο ομάδα σε Α1 και δυσκολευόμαστε να παίξει», δήλωσε ο ίδιος στον Libero 107,4 και πρόσθεσε: «Φυσικά και θέλω να βοηθήσω όμως δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα το πότε θα γίνει, καθώς είναι δύσκολο να βρεθούν κι άλλοι να παίξουν μαζί μου. Δυστυχώς οι Άγαμοι Θύται διαλύθηκαν, θα ήταν εύκολο να τους φέρω. Θα έρθουμε όμως σε επαφή με άλλους να δούμε πώς θα το κάνουμε. Είναι δεδομένο ότι θέλω να βοηθήσω. Το βόλεϊ είναι αγαπημένο μου άθλημα και δεν έχανα ματς στα καλά μας χρόνια. Από τη στιγμή που θέλουμε να γίνει η συναυλία πρέπει να το τρέξουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει γιατί είναι απαραίτητα τα χρήματα για την ομάδα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ