Νέα μοντέλα

Συνδέει 5 ή και 7 το νέο Ford Tourneo Connect

Ζούμε σε μια εποχή όπου το ένα αυτοκίνητο είναι και το μοναδικό σε μια οικογένεια.

Πέρασαν οι εποχές, μάλλον ανεπιστρεπτί, που υπήρχαν δύο και τρία ή και που κάθε τόσο άλλαζες αυτοκίνητο. Γι’ αυτό, όσοι αγοράζουν τώρα σκέφτονται ότι θα το κρατήσουν για πολλά χρόνια και για το λόγο αυτό θα πρέπει να τους εξυπηρετεί τα μέγιστα. Βεβαίως η τάση είναι στα μικρά σε μέγεθος και κυβισμό που είναι και οικονομικά, ωστόσο υπάρχουν προτάσεις σε μεγαλύτερα αμαξώματα, όπως τα πολυμορφικά, που δίνουν λύσεις σε όσους έχουν αυξημένες ανάγκες μεταφοράς.

Το Tourneo Connect είναι ένα από αυτά, τόσο στην 5θέσια έκδοση όσο και στην 7θέσια Grand. Μάλιστα, το τελευταία διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα πίσω καθισμάτων ταχείας και πλήρους αναδίπλωσης που δημιουργεί ένα επίπεδο πάτωμα χώρου αποσκευών. Εχει και αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού, ώστε να επιτρέπει τη μεταφορά αντικειμένων μήκους έως 3 μ.

Και οι δύο εκδόσεις εφοδιάζονται με διπλές συρόμενες πίσω πόρτες, για ακόμα καλύτερη πρόσβαση στην καμπίνα, έχουν διαιρούμενα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως και αναστρέφονται εμπρός ή αφαιρούνται τελείως αποκαλύπτοντας τεράστιο χώρου αποσκευών.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x