Συνέντευξη Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Είμαι παιδί της τηλεόρασης, αλλά λατρεύω το ραδιόφωνο»!

Τους τελευταίους μήνες η επικοινωνία των συντελεστών του Sport-Retro.gr με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο έχει γίνει πολύ συχνή (και) λόγω της στήλης «Replay» με τις όμορφες ιστορίες από το παρελθόν.

Σε κάθε συνάντησή μας, καθώς και στις περισσότερες τηλεφωνικές συνομιλίες, τουλάχιστον ένα άγνωστο περιστατικό ή μία μαρτυρία θα προστεθούν στο θυμικό μας.

Ο διάσημος δημοσιογράφος έχει έναν σημαντικό λόγο για να αισθάνεται χαρούμενος: έχει βρει από τα μικράτα του το χάπι κατά της ανίας, καθώς δεν έχει σταματήσει στιγμή να απολαμβάνει το επαγγελματικό του αντικείμενο.

Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, έχει γνωρίσει τεράστιες προσωπικότητες του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, έχει μεταδώσει δεκάδες αξέχαστες αναμετρήσεις ελληνικού ή μη ενδιαφέροντος και το κυριότερο: έχει πολύτιμη συμβολή στη γιγάντωση του αθλητικού ραδιοφώνου και την τηλεοπτική εδραίωση του Champions League στη χώρα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Sport-Retro.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ