Επικαιρότητα

Συνελήφθη 47χρονος με καταδίκη και εντάλματα στην «πλάτη» του

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για το αδίκημα της δυσφήμισης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών

Συμπτωματικά συνελήφθη ένας 47χρονος Έλληνας κάτοικος Αμαλιάδας, όταν υποβλήθηκε τυχαία σε έλεγχο στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν ήταν μόνο φυγόποινος, αλλά αναζητούνταν και με εντάλματα από τις δικαστικές αρχές.

Αναλυτικά, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για το αδίκημα της δυσφήμισης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Παράλληλα, όμως, ο ανακριτής Αμαλιάδας είχε εκδώσει σε βάρος του και εντάλματα σύλληψης και βιαίας προσαγωγής του, καθώς κατηγορείται και για υπόθεση ναρκωτικών. Ο 47χρονος κρατείται με εντολή εισαγγελέα ώσπου να απολογηθεί για την κατηγορία που αντιμετωπίζει και έπειτα θα πρέπει να εξαγοράσει την ποινή του για να μην φυλακιστεί.

Στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Πειραιά με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Ο φοροφυγάς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που διέταξε να εξαγοράσει την ποινή ή να την εκτίσει.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x