Επικαιρότητα

Συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης Άννυ

Θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ - Εκδόθηκε ένταλμα εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Στο σπίτι της μητέρας της μητέρας της 4χρονης Άννυ μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα, προκειμένου να τη συλλάβουν, έπειτα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται και ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης που ομολόγησε ότι δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί!

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει δολοφονήσει το παιδί αξιοποιώντας την κατάθεση ενός μάρτυρα - "κλειδί" αλλά και στοιχεία που αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Το απόγευμα της Δευτέρας ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη και της μητέρας του παιδιού.

Οι γονείς είχαν δηλώσει την δήθεν εξαφάνιση του άτυχου παιδιού από τις 21 Απριλίου, ωστόσο εξ αρχής έδιναν αντιφατικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε το κορίτσι γεγονός, που έκανε τους αστυνομικούς να εξετάσουν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα και τελικά να φτάσουν στην τραγική εξιχνίαση της υπόθεσης.

inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x