Μαχητικά Αθλήματα

Συνελήφθη ξανά ο Τζόουνς

Στη φυλακή βρίσκεται ο αθλητής του UFC Τζον Τζόουνς μετά από παραβίαση των όρων της αναστολής του. Στον αέρα ο αγώνας με τον Κορμιέρ για το UFC 197 στις 23 Απριλίου.

Προβλήματα με το νόμο έχει πάλι ο Τζον Τζόουνς, που συνελήφθη μετά από παράβαση των όρων της αναστολής του που έχει μετά από ατύχημα που προκάλεσε πέρυσι.

Η εξέλιξη αυτή ήταν απόρροια ενός εντάλματος που εξέδωσε δικαστής του Αλμπουκέρκι εναντίον του μετά το επεισόδιο που είχε ο αθλητής την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Τζόουνς είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικό που τον σταμάτησε για να τον «γράψει» για παράνομους αγώνες με το αυτοκίνητο του.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τη κάμερα του οργάνου της τάξης και έχει ανεβεί στο διαδίκτυο και φαίνεται πως και αυτό επίσης επηρέασε τον δικαστή.



O άλλοτε light heavyweight πρωταθλητής του UFC βρισκόταν σε αναστολή μετά το περσινό συμβάν που είχε όταν προκάλεσε ατύχημα και διέφυγε αμέσως από το σημείο. Το θύμα ήταν μια 20χρονη έγκυος κοπέλα που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο ευτυχώς μόνο με κάποια μικροτραύματα.

Ο «Bones» έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του αφού καταγεγραμμένα έχει τρακάρει το αυτοκίνητο του άλλες τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Επίσης μέσα στο 2015 είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από τυχαίο έλεγχο που του είχε γίνει και είχε βρεθεί θετικός σε ναρκωτικές ουσίες. Μια φορά μάλιστα η αστυνομία είχε βρει ουσίες μέσα στο τρακαρισμένο αμάξι του.

Με τα τελευταία προβλήματα που έχει ο Τζόουνς η πολυαναμενόμενη ρεβάνς με τον Κορμιέρ για το UFC 197 στις 23 Απριλίου είναι αρκετά αβέβαιη.

Επιμέλεια: Νίκος Πατρινέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x