Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ: Απείλησε με όπλο τη σύντροφό του!

Ο αδερφός της Αμερικανίδας ηθοποιού και συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι, Τόμας Μάρκλ συνελήφθη στο σπίτι του και κατηγορείται για επίθεση στην ερωμένη του με όπλο, που κατείχε παράνομα

Συνελήφθη ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ Jr με την κατηγορία ότι απείλησε με όπλο την σύντροφό του, έπειτα από ένα καβγά. Ο 50χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν δίστασε να προτάξει το όπλο στον κρόταφο της συντρόφου του, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο ετεροθαλής αδερφός της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι, συνελήφθη την Πέμπτη, στο σπίτι που συγκατοικεί με την κοπέλα την οποία απείλησε με το όπλο, Delene Blount, όπως είναι το όνομά της.

  O Tόμας Jr κρατάει αγκαλιά την αδερφή του Mέγκαν


Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν για το περιστατικό: «Ο Μarkel και η Blount είχαν έναν καβγά. Εκείνος ήταν μεθυσμένος και άρπαξε το όπλο και το πίεσε στο κεφάλι της Blount σε μία προσπάθεια να την πάρει να φύγουν».

Εκείνη έτρεξε και κλειδώθηκε στο μπάνιο, από όπου και κάλεσε την αστυνομία. Σήμερα, ο Τόμας Μάρκλ, κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και για την απειλή κατά της συντρόφου του με το όπλο ενώ αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Για να αφεθεί ελεύθερος, χρειάστηκε να καταβληθεί χρηματική εγγύηση του ύψους 1.500 δολαρίων. Επειδή ο 50χρονος άνδρας, προφανώς δεν είχε τα χρήματα, κάλεσε την πρώην σύζυγό του, Tracy, για να καταβάλλει το ποσό.



Η φωτογραφία του μετά τη σύλληψη του κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η σύλληψη του, έφερε σε δύσκολη θέση και σε αμηχανία την ετεροθαλή αδερφή του και Αμερικανίδα ηθοποιό, Mέγκαν Μαρκλ, που όπως είναι γνωστό, τους τελευταίους μήνες έχει σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Ο Τομ θέλει ό,τι καλύτερο για την αδερφή του. Ήταν πολύ κοντά στο παρελθόν, αλλά απομακρύνθηκαν με τα χρόνια. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να την πληγώσει», αναφέρει η πρώην σύζυγός του Tομ, Tracy.

Όπως τόνισε, ο πρώην σύζυγός της και ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ. «Εύχομαι αυτό το περιστατικό να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τα προβλήματα που έχει με το αλκοόλ».

Ο Τόμας και η Μέγκαν είναι αδέρφια, από τον ίδιο πατέρα, τον Tόμας, που σήμερα είναι 72 ετών. Όπως είχε εξομολογηθεί ο ετεροθαλής αδερφός της ηθοποιού, ο 72χρονος πατέρας τους, ήταν πολύ υπερήφανος για τη σχέση της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι. «Ο πατέρας μας γνώριζε για τη σχέση τους από την αρχή. Μάλιστα είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, πριν από έξι μήνες», είχε πει ο Τόμας Jr.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x