Δελτία Τύπου

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- FrozenWave

Τα καταστήματα Frozenwave προσφέρουν αποκλειστικά στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, 10% έκπτωση σε (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), καθώς και σε όλα τα αξεσουάρ και σε διάφορα είδη.

Τα Frozenwave ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους το 2005 σαν σημεία πώλησης της εταιρίας Sportservice Ε.Π.Ε που έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και αντιπροσώπευση των σημάτων Billabong, Element, Von Zipper, DaKine, RVCA, PlanB, Sector9, Kustom, Xcel. Τα ονόματα αυτά είναι εδώ και χρόνια από τα πιο μεγάλα στο χώρο του surf, skate, snow και lifestyle παγκοσμίως, αναγνωρισμένα για την υψηλή ποιότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Στα καταστήματα Frozenwave σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μπορεί να βρει κανείς καλοκαιρινές και χειμερινές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ για την πόλη, το βουνό και τη θάλασσα. Παπούτσια, γυαλιά, ρούχα αλλά και πιο εξειδικευμένα προϊόντα Surf-Windsurf-Kite/Skate/Wake/Snowboard/Ski. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, πάντα ξεχωριστά και με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Εμπνευσμένα από τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, της αγάπης και ενασχόλησης με τα boardsports και δοκιμασμένα από τους κορυφαίους riders του είδους, μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Στο κατάστημα υπάρχει ανδρικό, γυναικείο και παιδικό τμήμα και εκτός από τα προαναφερθέντα brands θα βρείτε ακόμα New Balance, Lakai,, Circa, TSG και άλλα.

Τα Frozenwave προσφέρουν έκπτωση 10% σε όλα τα είδη (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) καθώς και στα αξεσουάρ και είδη surf/snow/skate αποκλειστικά στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Η προφορά ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2014-15 και δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες, προσφορές και εκπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x