Γ' Εθνική

Συνέχεια ακούει «όχι»

Σε μία προσπάθεια να εντυπωσιάσει τον Ερασιτέχνη και τους οπαδούς του Άρη ο Γιώργος Γαλανός επιχειρεί να προσλάβει προπονητή με «όνομα», αλλά συνεχώς ακούει αρνητικές απαντήσεις.

Τα όσα συμβαίνουν στον Άρη δεν έχουν προηγούμενο.

Ο Γιώργος Γαλανός διοικεί τους Θεσσαλονικείς χωρίς να έχει την εντολή, έδιωξε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη χωρίς να έχει τη νομιμοποίηση και τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον Ερασιτέχνη και τους οπαδούς της ομάδας με την πρόσληψη ενός προπονητή με μεγάλο όνομα για να αντιστρέψει το κλίμα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι ευχάριστο να ανακοινώσει.

Ο διοικητικός ηγέτης (;) του Άρη έχει έρθει σε επαφή με τους Εκτορ Ραούλ Κούπερ, Ράντομιρ Αντιτς και Λόταρ Ματέους, οι οποίοι απάντησαν ότι δεν ενδιαφέρονται να εργαστούν σε μία ομάδα τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Μεταξύ των τεχνικών που έχει μιλήσει ο κ. Γαλανός είναι και ο Εβαλντ Λίνεν, αλλά για τους παραπάνω λόγους δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε η δική του περίπτωση.

Από την ελληνική αγορά, υπήρξε επικοινωνία με τους κ.κ. Τσιώλη, Αναστόπουλο και Βοσνιάδη, οι οποίοι γνωρίζοντας ή ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν στον Άρη δεν δείχνουν καμία διάθεση να «ρισκάρουν».

Ο μόνος που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ενώ μία ανάλογη περίπτωση είναι και εκείνη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς (όμως δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με τη Βόζντοβατς και διαψεύδει την οποιαδήποτε επαφή με κάποιον παράγοντα των «κιτρίνων»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x