Πόλο

Συνέχισε την «προέλαση» ο Ολυμπιακός

Εξακολουθεί το σερί του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, αφού νίκησε 8-6 τη Γιουγκ ΝτουμπρόβνΙκ στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και διατήρησε το αήττητο και την έβδομη αγωνιστική των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουγκ Ντουμπροβνικ 8-6 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και διατήρησε το αήττητο στη φετινή διοργάνωση, παραμένοντας μόνος του στην κορυφή με έξι νίκες κα μία ισοπαλία και δείχνοντας έτοιμος για την απευθείας πρόκριση στο φάιναλ 6.

Η εκπληκτική άμυνα σε όλο το παιχνίδι, αλλά και τα καθοριστικά γκολ του Ομπράντοβιτς στο φινάλε του αγώνα, ήταν τα κυριότερα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-0 και 4-1 και οι Κροάτες μείωσαν σε 4-3 και 5-4. Παρότι αποβλήθηκε ο Γενηδουνιάς με κόκκινη κάρτα και αποβολή με αντικατάσταση από νωρίς, ο Ομπράντοβιτς έδωσε το +3 στους Πειραιώτες, αλλά η Γιουγκ έκανε σερί 2-0 και μείωσε σε 7-6.

Ο Κροάτης άσος «πλήγωσε» τους συμπατριώτες του 1.51 πριν από τη λήξη, κάνοντας το τελικό 8-6, αφού οι παίκτες της Γιουγκ δεν κατάφεραν να μειώσουν στις ευκαιρίες που είχαν.

Ο Ολυμπιακός είχε 5/15 στον παραπάνω και 1/1 πέναλτι και η Γιουγκ 4/12 στον παραπάνω.


Οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 2-2, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν 1, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 1, Γκαρσία, Ιβάνκοβιτς, Ράσοβιτς Β., Ρεντσούτο 3, Παβλίσεβιτς, Μπένιτς, Λόζινα, Γιάρακ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x