Τένις

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Φέντερερ

Καμία πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δεν έχει ο Ρότζερ Φέντερερ, μετά την ήττα του στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον από τον Μίλος Ράονιτς.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ, παρά το γεγονός πως ηττήθηκε στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον από τον Μίλος Ράονιτς. Πολλοί θεώρησαν πως ο χαιρετισμός του Φέντερερ στο κοινό μετά την αποχώρηση του από το κορτ ήταν σημαδιακός, αλλά δεν ήθελε να δώσει αυτήν την εντύπωση ο «βασιλιάς» του τένις.

Μπορεί τα χρόνια να περνάνε για τον Ελβετό μαέστρο, αλλά το πάθος και η αγάπη του για το τένις είναι αρκετά για να το κρατήσουν στο άθλημα και ας έχει να κατακτήσει κάποιο γκραν σλαμ από το 2012.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του 35χρονου κάτοχου 17 γκραν σλαμ ήταν οι εξής «Για να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας, θέλω να επιστρέψω στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον. Ήταν ένα όνειρο να κατακτήσω τον όγδοο τίτλο μου εδώ, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που αγωνίζομαι. Ξέρω ότι το Γουίμπλεντον είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά στον κόσμο, αλλά δεν είναι το παν. Έπαιξα 10 σετ με τον Τσίλιτς και τον Ράονιτς και αυτό είναι ενθαρρυντικό για την συνέχεια, γιατί ερχόμενος στο τουρνουά ήμουν ανασφαλής».

Επιμέλεια : Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x