Βόλεϊ

Συνεχίζει με… Γκούζντα η ΑΕΚ

Νικηφόρα συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΚ που επικράτησε 2-1 του Πανερυθραϊκού στη Νέα Ερυθρέα, με τον Κόνραντ Γκούζντα να επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Με νίκη και… Γκούζντα συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 2-1 τον Πανερυθραϊκό στη Νέα Ερυθρέα, στο τρίτο φιλικό που έδωσε για φέτος, με τον Χόρχε Ελγκέτα να χρησιμοποιεί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς τους Ανδρεάδη, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Παγιάν, Κρίνιτς και Παπαδημητρίου.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κόνραντ Γκούζντα στην ενεργό δράση, μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο, καθώς μπήκε στο γήπεδο στο τρίτο σετ. Η δυσάρεστη έκπληξη ήταν ο τραυματισμός του Ανδρεάδη στη ποδοκνημική. 1

Ο Πανερυθραϊκός μπήκε δυνατά και κατέκτησε το πρώτο σετ, όμως η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και πήρε τη νίκη.

Ο Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε για το ματς: «Συνεχίζουμε τις δυνατές προπονήσεις σε συνδυασμό με τα φιλικά προκειμένου να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης πριν από τα επίσημα ματς. Τα αποτελέσματα σε αυτή τη φάση δεν έχουν σημασία για μένα. Πάμε καλά αλλά θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη για να είμαστε 100% έτοιμοι. Η ομάδα πάντως δένει σιγά-σιγά. Χαίρομαι που ο Γκούζντα επέστρεψε. Όταν θα είναι απόλυτα καλά θα μας βοηθήσει πολύ. Ο Ανδρεάδης δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Απλά θα τον ξεκουράσουμε λίγο».

Επόμενο φιλικό για την ΑΕΚ θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.00 κόντρα στην Αργυρούπολη.

ΑΕΚ (Eλγκέτα): Ανδρέαδης, Παγιάν, Πέτρογλου, Ραντούνοβιτς, Κρίνιτς, Μπουρκόφσκι / Παπαδημητρίου (λ).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Λάιος): Κρέτσης, Μανιόπουλος, Λυκούρεσης, Παπακυριάκου, Κούνας, Μπαρούτας / Αχιλλεόπουλος (λ), Βασίλης Κωστόπουλος, Γιώργος Κωστόπουλος, Ρεζκ, Τσαδήμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x