Ευρώπη

Συνεχίζει με Πλάθα

Από επιτυχία στέφθηκε το πρότζεκτ της Μάλαγα. Ο Ζοάν Πλάθα ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες των Ανδαλουσιάνων, με αποτέλεσμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το deal λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Μετά την περασμένη επιτυχημένη σεζόν, η Μάλαγα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζοάν Πλάθα για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε το καλοκαίρι του 2013, έως και την ολοκλήρωση της σεζόν 2014-2015 και πλέον το συμβόλαιό του θα λήξει το καλοκαίρι του 2016.

Πέρυσι, ο 50χρονος τεχνικός επανέφερε την πίστη (όπως αναφέρει η σχετική δημοσίευση του deal) στους οπαδούς της ομάδας της Ανδαλουσίας, φτάνοντας την στα ημιτελικά του πρωταθλήματος έπειτα από τέσσερις σεζόν.

Επιπλέον, κατόρθωσε να οδηγήσει τον σύλλογο και μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, μετά από δύο χρόνια. Όσον αφορά στην Ευρωλίγκα, έφτασε (όπως και τις τελευταίες εφτά φορές) μέχρι το Top 16.

Φέτος, η Μάλαγα του Πλάθα και του δικού μας, Κώστα Βασιλειάδη θα είναι στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μαζί με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβιβ, Άλμπα Βερολίνου, Τσεντεβίτα και Λιμόζ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x