Γαλλία

Συνεχίζει στη Σεντ Ετιέν ο Μολό

Αυξάνονται οι πιθανότητες επέκτασης του δανεισμού του Γιοχάν Μολό στη Σεντ Ετιέν από τη Νανσί, αν και ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει αναπροσαρμογή στις ετήσιες αποδοχές του.

Αποκτήθηκε από τη Νανσί το 2012 και αγωνίστηκε σε 15 αγώνες, σημειώνοντας 3 γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν, όπου έχει αγωνιστεί σε ένα μόλις παιχνίδι, πετυχαίνοντας και γκολ. Παρά τη μικρή συμμετοχή του, όμως, ο Γιοχάν Μολό ενδέχεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «πράσινους», αφού η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει τις πρώτες επαφές με αυτή της Νανσί, προκειμένου να επεκταθεί ο δανεισμός του.

«Αγκάθι» στην αναμενόμενη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους αποτελεί η απαίτηση του Μολό να αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα δεχτούν αυτή την αύξηση και σε ποιο ποσοστό η κάθε μία θα την καλύψει.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, η επέκταση του δανεισμού του Μολό για ακόμα μία χρονιά πρέπει να θεωρείται βέβαιη, αφού ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σεντ Ετιέν και να μην επιστρέψει στη Νανσί, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x