Γενικά

Συνεχίζει την «αυτοκρατορία» η Σαχτάρ! (video)

Την δική της αυτοκρατορία συνεχίζει η Σαχτάρ Ντόνετσκ, καθώς την Κυριακή κατέκτησε και μαθηματικά το τέταρτο σερί πρωτάθλημα Ουκρανίας!

Μπορεί να μην νίκησε, αλλά πανηγύρισε!

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχθηκε την Μέταλιστ και ένας βαθμός της αρκούσε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος! Έτσι, το τελικό 1-1, της έδωσε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια για τέταρτη σερί χρονιά στην χώρα τους κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι πήγαν να μετατρέψουν την… φιέστα σε «κηδεία», αφού ο Ντέβιτς τους έβαλε μπροστά στο 39’. Ωστόσο, στο 84’ ο Ιλσίνιο ισοφάρισε σε 1-1 και ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Έτσι, Μέταλιστ και Διναμό Κιέβου θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για την προνομιούχο δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι ενώ αυτή την στιγμή οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 56 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x