Βόλεϊ

Συνεχίζει την ενίσχυση ο ΑΟ Θήρας

Ενισχύθηκε στην πάσα ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Άρτεμις Σκορδίλη, καθώς και την ανανέωση με την Όλγα Βεργίδου.

Συνεχίζει την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν ο ΑΟ Θήρας, δίνοντας βάση, αυτή τη φορά, στην πάσα.

Ο σύλλογος της Σαντορίνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Άρτεμις Σκορδίλη, η οποία έχει αγωνιστεί σε ΑΟΝ Αργυρούπολης, Πετρούπολη, ΟΠΕΡ, Ίωνες, ΖΑΟΝ και Χαλάνδρι.

Η ανακοίνωση:
«O A.O.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμα μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.Είναι η Άρτεμις Σκορδίλη , έμπειρη πασαδόρος με πολλές παραστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε την αθλήτρια στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ , της ευχόμαστε να είναι υγιής και να είναι τόσο για κείνη όσο και για τον σύλλογό μας μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρές
».

Παράλληλα, ο ΑΟ Θήρας έφτασε σε συμφωνία και με την Όλγα Βεργίδου, η οποία θα συνεχίσει τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμα στη Σαντορίνη:

«Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με την Όλγα Βεργίδου και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ευχόμαστε στην νεαρή πασαδόρο μια επιτυχημένη πορεία τόσο για κείνη όσο και για το σύλλογο και καλή δύναμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x