Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Συνεχίζει τις απιστίες ο Μπολτ! (pics+vid)

Παρά τα παραστρατήματά του στη Βραζιλία, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Γιουσέιν Μπολτ φαίνεται πως δε βάζει μυαλό, καθώς ξεσάλωσε ΚΑΙ σε κλαμπ του Λονδίνου!

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Αυτό το απόφθεγμα ισχύει για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος είναι πλέον αμφίβολο αν θα καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Κάσι Μπένετ.

Μόλις μια μέρα μετά τα παραστρατήματά του σε κλαμπ της Βραζιλίας με αιθέριες υπάρξεις και το «φλερτ» που είχε με 20χρονη ντόπια φοιτήτρια, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματά του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 30χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά του σε κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας αυτή τη φορά, με σφηνάκια και σαμπάνιες, και φυσικά όμορφες παρουσίες!

Ο Μπολτ έφτασε στο Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας και το ίδιο βράδυ πήγε σε γνωστό κλαμπ, όπου ήταν περιτριγυρισμένος από ωραίες γυναίκες και όταν έφτασε στο τσακίρ κέφι έπιασε το μικρόφωνο κι είπε κι ένα τραγούδι!

Μια σερβιτόρα του μαγαζιού απαθανάτισε τη στιγμή που ο Μπολτ τραγουδούσε και ανέβασε το βίντεο στο instagram και ανέφερε στην «Daily Mail»: «Έλειπε από την τελετή λήξης του Ρίο επειδή ήθελε να έρθει να παρτάρει εδώ μαζί μας. Τον έχω ξαναδεί εδώ άλλες πέντε με έξι φορές. Του δώσαμε το μικρόφωνο και μας έλεγε διαρκώς ότι ήταν τα γενέθλιά του πριν δύο μέρες. Από τη μία μέχρι τις τρεις περίπου τα ξημερώματα ο κόσμος τον κερνούσε ποτά και σαμπάνιες και όλοι πανηγύριζαν για τα χρυσά του μετάλλια».



Παρά το γεγονός, όμως, πως ήταν γύρω του οι όμορφες υπάρξεις, δεν ενέδωσε σε καυτά ενσταντανέ μαζί τους, τουλάχιστον όχι όσο βρισκόταν εκεί.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενύχτι του στο Λονδίνο

inner

inner

inner

inner

Και οι νέες φωτογραφίες από το Ρίο που ήρθαν στο φως

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x