Stoiximan Super League

Συνεχίζεται το… ντου!

Τη μεταγραφική του επίθεση ετοιμάζεται να συνεχίσει ο Ολυμπιακός. Την ώρα που θα ‘ρχεται στην Αθήνα ο Ντουρμάζ, οι Πειραιώτες θα περιμένουν τη θετική απάντηση του Κρκιτς και θα κοιτούν και Άμραμπατ.

Με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς προετοιμάζει τα μεταγραφικά του «χτυπήματα» ο Ολυμπιακός.

Μετά την απόκτηση του Φορτούνη, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν στο φουλ και τις άλλες περιπτώσεις παικτών και την Τρίτη αναμένονται διαφορετικής… διαβάθμισης εξελίξεις σε κάθε μια απ’ αυτές.

Καταρχάς, οι Πειραιώτες θα περιμένουν την Τρίτη στην Αθήνα τον Τζίμι Ντούρμαζ. Όπως επιβεβαίωσαν και σουηδικά δημοσιεύματα, η συμφωνία με τη Γκεντσλερμπιλίγκι είναι οριστική και ο τουρκικής καταγωγής μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Εκτός από τον Ντουρμάζ όμως, ο Ολυμπιακός θα περιμένει και την απάντηση του Μπόγιαν Κρκιτς. Παρά τις ελπίδες που συνεχίζει να τρέφει η Στόουκ, στον Ολυμπιακό δεν αγχώνονται και θεωρούν ότι ο 24χρονος Ισπανός θα πει οριστικά το «ναι» και θα γίνει το επόμενο απόκτημά τους.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να μην είναι και το τελευταίο τους. Γιατί τις τελευταίες ώρες έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και το όνομα του Νορντίν Άμραμπατ. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Μαροκινός δεν υπολογίζεται στη Γαλατάσαραϊ και ότι ο Μίτσελ τον θέλει πολύ, είναι πιθανό ν’ αναθερμανθεί για τα καλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x