Stoiximan Super League

Συνεχίζουν και προχωρούν

Πρώτο θέμα συζήτησης η άμεση ενίσχυση του Άρη ήταν στη συνάντηση του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Προβάρει τα κίτρινα Σενεγαλέζος μέσος.

Μετά την χθεσινή κουβέντα που είχαν ο Παναγιώτης Στεφανίδης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον Άρη ετοιμάζονται να υποδεχθούν την πρώτη μεταγραφή της τρέχουσας σεζόν.

Όπως γράφει η SportDay, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με Σενεγαλέζο μέσο που είχε προταθεί και συγκεντρώνει το αγωνιστικό προφίλ που θέλει για τη θέση αυτή ο προπονητής.

Δηλαδή, διακρίνεται όχι μόνο για την καλή ανασταλτική του λειτουργία αλλά και την ικανότητά του να προωθεί και το παιχνίδι (ένας box to box μέσος). Παράλληλα, στην «κίτρινη» ΠΑΕ προτάθηκε ξανά ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης που είχε προταθεί και πέρσι επί Ηλιάδη, αλλά δεν αποκτήθηκε τελικά.

Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στον Ορφέα Ελευθερούπολης και σε 30 παιχνίδια σημείωσε δέκα γκολ, ενώ πρόπερσι στον Οδυσσέα Κορδελιού είχε δέκα γκολ σε 20 παιχνίδια.

Παράλληλα, ο κ. Καλαϊτζίδης έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ορέστη Νικολόπουλου για το κέντρο της άμυνας στις ηλικίες κάτω των 24 ετών. Ο γεννημένος το 1991 κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,91 έχει προταθεί και είναι από τις περιπτώσεις που ο Ελληνας τεχνικός εξετάζει πολύ σοβαρά.

Την περασμένη σεζόν ο Νικολόπουλος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών στη Football League, σε ομάδα δηλαδή που έφτασε μέχρι τα πλέι οφ και είχε 21 συμμετοχές και δυο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x