Stoiximan Super League

Συνεχίζουν μαζί

Τη συνεργασία τους θα ανανεώσουν ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Παράσχο, κάτι που δείχνει πως δεν αποχωρεί από το Περιστέρι και ο Γιώργος Σπανός!

Ιδιαιτέρως επιτυχημένη κρίνεται η συνεργασία του Ατρομήτου με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος κατάφερε να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας και να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα.

Αποκορύφωμα το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες έφτασαν μια… ανάσα από τα προκριματικά του Champions League και όλοι αναγνωρίζουν την δουλειά που έκανε ο πολύπειρος τεχνικός.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρές, τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο 61χρονος προπονητής, δήλωναν πως αν δεν αποχωρήσει ο πρόεδρος, τότε θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Αυτό αναμένεται να επικυρωθεί σε σημερινό ραντεβού που έχουν οι δύο άνδρες και όλα δείχνουν ότι θα έχει θετική κατάληξη.

Παράλληλα, ο Παράσχος θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για το υπάρχον ρόστερ και θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για την ενίσχυσή του, ώστε να ξεκινήσεις τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να διατηρήσει στο «κυανόλευκο» δυναμικό είναι ο Σουμπίνιο, ο οποίος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι του Ατρομήτου θα προσπαθήσουν να τον ανανεώσουν για ακόμη έναν χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x