Στίβος

«Συνεχίζω τον αγώνα της δικαίωσης»

Ο Κώστας Μπανιώτης με δήλωση του, ξεκαθαρίζει ότι θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παράλληλα με αυτή να δικαιωθεί και να αποκαταστήσει το όνομα του.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Κώστας Μπανιώτης μπορεί και πάλι να αγωνιστεί μετά την άρση της διαθεσιμότητας που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ο πρωταθλητής μας στο ύψος με γραπτή του δήλωση, επισημαίνει ότι θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει τις διαδικασίες για να αποκαταστήσει το όνομά του.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική δήλωση του Μπανιώτη…

«Μετά από σχεδόν 7 μήνες σε προσωρινή διαθεσιμότητα, ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες η άρση της διαθεσιμότητας, και επιτέλους επέστρεψα σε αυτό που αγαπώ και συνιστά πλήρη έκφραση της ψυχής μου, να αγωνίζομαι.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι παραιτούμαι από τον άλλο μου μεγάλο αγώνα, αυτόν της δικαίωσής μου.

Είμαι εδώ και 12 χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδας κι ως αθλητής αντιμετωπίζω αυτή την υπόθεση ακολουθώντας πιστά και με σεβασμό όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Παράλληλα με την προσπάθειά μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου όσο το δυνατόν καλύτερα στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα συνεχίσω και τις διαπραγματεύσεις με την IAAF στο πλαίσιο των απαιτούμενων νομικών διαδικασιών, οι οποίες μέχρι του παρόντος διενεργούνται σε άριστο κλίμα, ώστε να υπάρξει μια τελική διευθέτηση του ζητήματος με απώτερο στόχο την αποκατάσταση του ονόματος και της τιμής μου, δύο στοιχεία που τελούν αδιαπραγμάτευτα από πλευράς μου, και στα οποία δεν προτίθεμαι να κάνω καμία έκπτωση»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x