Επικαιρότητα

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ στο Βερολίνο.

Μετέβησαν στο Μαξίμου προκειμένου να συνάντηθούν με τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας και Αλέκος Φλαμπουράρης και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης

Λίγη ώρα πριν από τη συνεδρίαση Μέρκελ,Ολάντ, Γιούνκερ στο Βερολίνο και στο Μέγαρο Μαξίμου είναι σε εξέλιξη νέα σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, πριν από λίγη ώρα μετέβησαν στο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας και Αλέκος Φλαμπουράρης και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης είναι οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για την επίτευξη μιας συμφωνίας καθώς οι πιέσεις από τους δανειστές αυξάνονται ασφυκτικά και την ώρα που το Brussels Group συνεδριάζει στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο η κυρία Μέρκελ συναντάται με τους κ.κ. Ολάντ και Γιούνκερ, σε ένα ραντεβού που σύμφωνα με πληροφορίες θα καθορίσει τη «γραμμή» έναντι των ελληνικών θέσεων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x