Betmasters

Σύστημα με ισοπαλίες και «διπλά»

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr έξι σημεία, ισοπαλίες και νίκες φιλοξενούμενων, από το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/1).

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει διεξοδική ανάλυση για όλα τα προτεινόμενα παιχνίδια, οπότε για καθένα εξ αυτών θ΄ αναφερθεί ο κύριος λόγος επιλογής του σημείου. Η ισοπαλία στο Σάντερλαντ-Λίβερπουλ εύκολα ποντάρεται, με γνώμονα τη φετινή εικόνα των «κόκκινων» και την έφεση που έχουν στο «Χ» οι «μαύρες γάτες». Σημαντικές απουσίες υφίστανται εκατέρωθεν (Κάτερμολ και Λαλάνα πχ), ενώ το γεγονός πώς η Λίβερπουλ δίνεται σε απόδοση κάτω από 2,00 λειτουργεί αποτρεπτικά για να πονταριστεί το φαβορί.

Στο Μπέρνλι-ΚΠΡ θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε ακόμη και το «διπλό», αλλά πώς να εμπιστευτούμε ολοκληρωτικά μία ομάδα σαν τους Λονδρέζους που είναι η μόνη χωρίς βαθμό εκτός έδρας στην Πρέμιερ; Κινείται ουσιαστικά στο μεταγραφικό παζάρι, διότι έχει τα χρήματα, κι αν δεν πάρει έστω τον πόντο στο «Τερφ Μουρ» τότε πού θα τον πάρει; Η Μπέρνλι σκοράρει, συνήθως, δύσκολα, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να είναι μία καλή λύση.

Για τη στατιστική επιβεβαίωση του σημείου που δεν εμφανίζεται επιλέξαμε το «Χ» στο Κιλμάρνοκ-Ινβερνές: Ούτε οι «κίλις» φέρνουν το σημείο αυτό φέτος στο «Ράγκμπι Παρκ», ούτε οι «καλιντόνιανς» εκτός Ινβερνές, ενώ η προϊστορία των αγώνων τους στην έδρα της Κιλμάρνκοκ έχει, μόλις, δύο «Χ» τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ίσως είναι η σειρά της «μοιρασιάς»!

Στα «διπλά» αυτό του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα μοιάζει (και είναι) δύσκολο, όμως αν δεν κάνει και μεγάλες νίκες ο «Δικέφαλος του Βορρά» τότε πώς θα διεκδικήσει τον τίτλο που είναι ο μόνος στόχος που απέμεινε; Μία νίκη στην αήττητη Τρίπολη κρίνεται μεγάλη υπόθεση. Η Μίλαν μάς έκανε ζημιά με τη Σασουόλο, ούσα κακή από το 1-0 που προηγήθηκε και μετά. Απέναντι στην Τορίνο θα έχει δυσκολότερο έργο. Δίνεται, τουλάχιστον, σε σούπερ απόδοση.

Τέλος, το «διπλό» της Λίνκολν έχει αξία με γνώμονα την κατάσταση της Ίστλιχ τελευταία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα εντός, αντιμετωπίζουν μία ομάδα έμπειρη αν και χωρίς μεγάλους στόχους φέτος και δεν είναι τυχαίο που δίνονται κοντά στο 2,00. Νωρίτερα στη σεζόν αυτός ο «άσος» θα ήταν κοντά στο 1,60! Τις έξι αυτές επιλογές θα τις βάλουμε σε σύστημα 4-5-6 κι ακόμη κι αν δεν επιβεβαιωθούν όλες, το «τεσσάρι» μπορεί να δώσει σημαντικό κέρδος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6)
117. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Χ (3,35)
122. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΚΠΡ: Χ (3,15)
156. ΙΣΤΛΙΧ – ΛΙΝΚΟΛΝ: 2 (3,35)
159. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ: Χ (3,30)
402. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ: 2 (2,35)
195. ΤΟΡΙΝΟ – ΜΙΛΑΝ: 2 (2,30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x