Betmasters

Συστήματα πονταρίσματος: Σταθερό κέρδος

Όλοι ψάχνουμε ένα σύστημα παιχνιδιού που θα μας δώσει μια κάποια ασφάλεια. Πολλοί υποστηρίζουν πως τέτοιο είναι το σύστημα «σταθερό κέρδος».

Το σύστημα πονταρίσματος "σταθερό κέρδος" είναι μια μέθοδος πονταρίσματος σύμφωνα με την οποία το ποσό που ποντάρουμε είναι τέτοιο, έτσι ώστε, σε περίπτωση που κερδίσουμε το στοίχημα, να πάρουμε πίσω ένα συγκεκριμένο ποσό.

Αν δηλαδή, υποθέσουμε ότι εμείς καθορίζουμε το ποσό αυτό να είναι 30 euro. Αυτό σημαίνει ότι, αν η απόδοση του στοιχήματος που παίζουμε είναι 2,00, τότε πρέπει να παίξουμε 30 euro, αν είναι 1,50, τότε πρέπει να παίξουμε 40 euro και αν είναι 3,00 θα πρέπει να πάιξουμε 10 euro.

Ο μαθηματικός τύπος που μας δίνει το ποσό που πρέπει να παίξουμε με δεδομένα το ποσό που θέλουμε να κερδίσουμε και την απόδοση του στοιχήματος είναι:
Χ=Κ/(α-1)
όπου Κ=το ποσό που θέλουμε να κερδίσουμε
Α=η απόδοση του στοιχήματος

Αρκετοί είναι αυτοί που παίζουν το συγκεκριμένο σύστημα καθημερινά, θέλοντας να βγάλουν ένα είδος "μεροκάματου". Φυσικά, από την τσέπη μας και από το περίσσευμα που διαθέτουμε, εξαρτάται το ποντάρισμά μας, άρα και το ποσό του "σταθερού κέρδους" που θέλουμε να αποκομίσουμε.

Διαβάστε για το σύστημα πονταρίσματος "σταθερό κέρδος" και πολύ στοιχηματική θεωρία στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x