Stoiximan Super League

Συζητάει για άλλο «λαβράκι»

Ο Ουασίμ Μπούι φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. Τον 21χρονο Ολλανδό ξέρει καλά και ο Αναστασίου.

Την ώρα που η υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ παραμένει αρκετά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει τις επόμενες λύσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του 21χρονου Ολλανδού, Ουασίμ Μπούι.

Ο Νταμπίζας είχε έρθει σε επαφή με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την περίπτωση του Φάουστο Ρόσι, αλλά από ό,τι φαίνεται προέκυψε άλλη πιο ενδιαφέρουσα. Ο νεαρός άσος έχει γεννηθεί στη Λιβύη και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Άγιαξ, όπου προπονητή εκεί είχε τον Γιάννη Αναστασίου!

Μάλιστα, είναι 28 φορές διεθνείς (έχει σκοράρει και 4 φορές) με την εθνική Ολλανδίας U17 και U19. Ο Μπούι είναι αριστεροπόδαρος και κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως αριστερός εσωτερικός μέσος, μία θέση που θέλει να καλύψει ο προπονητής των «πρασίνων».

Στον Άγιαξ έμεινε για τρίχα χρόνια και τον Γενάρη του 2012 πήγε στην «Μεγάλη Κυρία», η οποία του προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο, πληρώνοντας στον ολλανδικό σύλλογο μόνο τα τροφεία.

Μέχρι στιγμής έχει παίξει ως δανεικός στην Μπρέσια και το Αμβούργο, με τους Ιταλούς να θέλουν ξανά να τον δώσουν σε κάποια ομάδα για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ανεβαίνει ο Πράνιτς

Με το μυαλό στους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η αγωνιστική κατάσταση του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος σταδιακά προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό και είναι αρκετά πιθανό αύριο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Έτσι δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παίξει ακόμα και ως βασικός απέναντι στους Βέλγους. Όσον αφορά τον Μπαϊράμι, έχει βγάλει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τις τελευταίες δύο προπονήσεις και το προπονητικό τιμ ελπίζει ότι θα τον υπολογίζουν μέσα στον Αύγουστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x