Κύπελλο Ελλάδας

Σχεδόν μία… ενδεκάδα εκτός

Χωρίς εννέα παίκτες του ρόστερ του θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στον προσεχή αγώνα του Κυπέλλου ενάντια στην Βέροια. Επιστρέφει στην αποστολή ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Δείτε την 19άδα του Δερμιτζάκη.

Πολλές αλλαγές έχει η αποστολή του Εργοτέλη για το ματς της Τετάρτης (29/10) κόντρα στην Βέροια στο Κύπελλο, συγκριτικά με αυτό του Σαββάτου (25/10) ενάντια στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης προτίμησε να αφήσει εκτός τους Γκέντσογλου, Τζανακάκη, Παμλίδη, Χαντί, Νόσκοβιτς και Κούτρη, προκειμένου να τους ξεκουράσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι ξανά στην διάθεση του προπονητή του.

Επιπλέον, σταθερά στο «απουσιολόγιο» του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι Άλαν, Μέγι και Φίντελεφ. Ο δεύτερος ωστόσο, έδωσε κάποιες αφορμές για χαμόγελα, διότι γυμνάστηκε εκ νέου ατομικά μεν, σε αυξημένους ρυθμούς δε.

Αναλυτικά η 19άδα του Εργοτέλη:

Τσέρνι, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Στράους, Κοζορώνης, Πίτσος, Μπρούνο, Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Κούρεζ, Παντελάκης, Γιουσούφ, Ρέντζας, Μπουρσέλης, Σαϊνάτι, Λυκογιάννης, Λεονάρντο, Νόσκοβιτς και Μπαμ Μπαμ.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης (28/10) στον Εργοτέλη, ήταν διάρκειας μίας ώρας και τριάντα λεπτών και περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια τακτικής με μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x