Champions League

Σχεδόν πάνοπλος στη Λισαβόνα

Ενισχυμένος με τους Χολέβας, Μασάντο και Γιαταμπαρέ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ματς της Τετάρτης με τη Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο Μπονγκ, αύριο (22/10) η αναχώρηση για την Λισσαβόνα.

Τρία ευχάριστα και ένα -αναμενόμενα- δυσάρεστο περιελάμβανε η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με τη Μπενφίκα στην Λισσαβόνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μίτσελ, είδε τους τρείς από τους τέσσερις αμφίβολους για την αναμέτρηση να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να προπονούνται κανονικά, με αποτέλεσμα να έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Γκαετάν Μπονγκ που δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα και τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Κανονικά στην αποστολή μπήκαν οι Χοσέ Χολέβας (ξεπέρασε το αιμάτωμα στον δεξί έξω πλατύ μυ), Σαμπού Γιαταμπαρέ (δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο) και Πάουλο Μασάντο που αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό που τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός δράσης. Το βάρος, στην προπόνηση Δευτέρα, δόθηκε στην τακτική, ενώ δουλεύτηκαν πολύ και οι στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) με την αμυντική και την επιθετική λειτουργία να περνούν σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μπενφίκα:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ. Η αποστολή ταξιδεύει το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό τη Λισαβόνα.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα της ομάδας του απόγευμα της Τρίτης (22/10) στην Λισαβόνα:

19:30: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή, στο γήπεδο της Μπενφίκα.
20:00: Προπόνηση στο γήπεδο της Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x