Πόλο

Σχεδόν σίγουρος ο ένας αντίπαλος του Ολυμπιακού

Έγιναν τα πρώτα παιχνίδια για τον τρίτο γύρο του τσάμπιονς λιγκ, με την Μπρέσια και την Έγκερ να είναι και αυτές που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους.

Η Ιταλική Μπρέσια και η Ουγγρική Έγκερ ήταν οι ομάδες που βγήκαν μεγάλες νικήτριες στους πρώτους αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η ιταλική ομάδα συνέτριψε την Γιαντράν με 14-5 και όπως φαίνεται θα είναι και η πρώτη που θα περάσει στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να αλλάξουν καθώς στον επαναληπτικό αγώνα η Γιαντράν θα πρέπει να επικρατήσει με διαφορά 10 τερμάτων. Η Έγκερ, με την σειρά της πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Πριμόριε με 12-6 και όπως φαίνεται θα είναι και αυτή που θα πανηγυρίσει μια θέση στους ομίλους.

Από την άλλη, η Ορβόσι επικράτησε έναντι της Βερόνα με 10-6, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει μια θέση στον όμιλο του Ολυμπιακού, καθώς τα πράγματα είναι ρευστά και μένει να δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό αγώνα. Όσον αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα στο Ανόβερο και στην Οραντέα, οι Γερμανοί νίκησαν με 12-7 έχοντας αρκετές ελπίδες για την πρόκριση.

Τα επαναληπτικά παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 9 Νοεμβρίου.

Τα αποτελέσματα:

Ανόβερο – Οραντέα 12-7
Μπρέσια – Γιαντράν 14-5
Πριμόριε – Έγκερ 6-12
Ορβόσι – Βερόνα 10-6

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x