F1

Τα «αφεντικά» της Formula 1 ανέδειξαν… πέμπτο καλύτερο οδηγό της χρονιάς τον Λιούις Χάμιλτον!

Στην πέμπτη θέση των καλύτερων οδηγών της χρονιάς… έριξαν τον Λιούς Χάμιλτον οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Formula 1. Πρώτος και εδώ φυσικά ο Μαξ Φερστάπεν.

Οι δέκα ιδιοκτήτες των ομάδων της Formula 1 ανέδειξαν τους καλύτερους οδηγούς του 2023 και επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη.

Όχι ευχάριστη για τους υποστηρικτές τους επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή Λιούς Χάμιλτον της Mercedes. Διότι τον τοποθέτησαν στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, παρότι τερμάτισε τρίτος στο περσινό πρωτάθλημα, πίσω από τη δυάδα της Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ.



Οι 19 νίκες στους 22 αγώνες της χρονιάς και η κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου της Formula 1 από τον Ολλανδό πιλότο, τον τοποθέτησαν φυσικά στην κορυφή των επιλογών των «αφεντικών». Δεύτερος κατετάγη ο Φερνάντο Αλόνσο παίρνοντας τα εύσημα για τις οκτώ φορές που ανέβηκε στο βάθρο με την Aston Martin, σε ηλικία 41 ετών.

Τρίτος ο Λάντον Νόρις που παρά το κακό ξεκίνημα συνέβαλε στην αγωνιστική «αναγέννηση» της McLaren και τέταρτος, πάνω από τον Λιούις Χάμιλτον, ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari αν και δεν μετέτρεψε σε νίκη καμία από τις πέντε pole position που κατέκτησε!

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x