Γ' Εθνική

Τα άκουσαν κι από τους οπαδούς

Πέρα από τις οξύτατες παρατηρήσεις που τους έκανε ο Τραϊανός Δέλλας, οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» άκουσαν αρκετά κι από περίπου 20 οπαδούς που τους περίμεναν, μετά το τέλος του αγώνα

Στο ίδιο μήκος …κύματος με τον προπονητή, κινήθηκαν και τα παράπονα των περίπου 20 φίλων της «Ένωσης» που περίμεναν τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα στο Μενίδι με τον Αστέρα Βάρης.

«Τι είναι αυτά τα πράγματα, στην ΑΕΚ παίζετε, το έχετε καταλάβει;», έλεγαν οι φίλοι της ομάδας, ενώ την ώρα που πέρασε από μπροστά ο Σταθάκης, του είπαν: «Ρε Σταθάκη, τι λάθος ήταν αυτό; Ξύπνα επιτέλους».

Από την άλλη ο Νίκος Γεωργέας μπορεί άκουσε κάτι από τον κόσμο, αλλά δέχτηκε παροτρύνσεις ώστε να κάνει αυτό που περνάει από το χέρι προκειμένου να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του: «Νίκο ξύπνα τους. Είσαι 36 και παίζεις εσύ και δεν μπορούν να παίξουν αυτοί», ενώ τελευταίος στο πούλμαν ανέβηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος άκουσε από τους οπαδούς να του λένε: «Ρίξε καμιά σφαλιάρα Τράι για να ξυπνήσουν. Τι πράγματα είναι αυτά. ΑΕΚ είμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x