Γ' Εθνική

Τα αποκαλυπτήρια του «παλατιού»

Στην «Αίθουσα Γραμμάτων και Τεχνών» του Ιδρύματος Ωνάση, όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της «Αγιά-Σοφιάς», θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα των απανταχού υποστηρικτών της ΑΕΚ.

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ.

Στις 12:30 στην «Αίθουσα Γραμμάτων και Τεχνών» του Ιδρύματος Ωνάση θα γίνει επίσημα και με κάθε λεπτομέρεια η παρουσίαση της «Αγιά-Σοφιάς» (Novasports 1) από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Το ενδιαφέρον των οπαδών της «Ένωσης» - και όχι μόνο – είναι τεράστιο και για αυτό τον λόγο έχει προσεχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Οι εκπλήξεις που περιμένουν τους παρευρισκόμενους είναι πολλές και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φύγουν εκστασιασμένοι από τα όσα θα δουν.

Ο Μελισσανίδης θα επιχειρήσει να ξεναγήσει εικονικά τους 900 τυχερούς - που θα βρεθούν στο Ίδρυμα Ωνάση - στους χώρους του γηπέδου. Επίσης, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου θα παρουσιάσει και τα δύο μουσεία, εκείνο της ομάδας και εκείνο του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ένας από τους παρευρισκόμενους θα είναι και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος είχε δείξει θετική διάθεση για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Από σήμερα τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά, ύστερα από το χθεσινό-σημαντικό βήμα που έγινε στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και τη διασφάλιση του ποσού των 20 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x