Champions League

Τα αστέρια που θα… λείψουν

Μπορεί το Champions League να επιστρέφει ύστερα από δύο μήνες, ωστόσο, τα απουσιολόγια είναι γεμάτα, με κάποιες ομάδες να εμφανίζονται αγνώριστες σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια των ομίλων.

Η Ευρώπη βάζει τα καλά της και ετοιμάζεται για την επιστροφή του Champions League, ωστόσο, αρκετές θα είναι οι απουσίες ποδοσφαιριστών για τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16», με τις Ρεάλ, Παρί, Μπάγερν και Σάλκε να έχουν μετατραπεί σε… νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι υποδέχονται το βράδυ της Τρίτης (17/2) την Τσέλσι, χωρίς όμως να έχουν στην διάθεσή τους τους τραυματίες Μαρκίνιος, Λούκας Μόουρα, Γιόχαν Καμπαγιέ, Σερζ Οριέ, ενώ, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η κατάσταση των Χαβιέρ Παστόρε και Μπλες Ματουιντί. Από την πλευρά τους oi «μπλε» είναι πλήρεις, με μοναδικό αμφίβολο τον Τζον Όμπι Μίκελ.

Την ίδια μέρα, οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, όμως θα παραταχθούν χωρίς τους Φίλιπ Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ ούτε ο Τσάμπι Αλόνσο είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί. Οι Ουκρανοί έχουν κι εκείνοι μία, αλλά σημαντική απουσία, καθώς θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Τάρας Στεπανένκο.

Την Τετάρτη (18/2), η Ρεάλ θα πάει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε, με τις δύο ομάδες να είναι αυτές με τα μεγαλύτερα απουσιολόγια καθώς μετρούν έξι και επτά απουσίες αντίστοιχα.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λούκα Μόντριτς, Σέρχιο Ράμος, Σάμι Κεντίρα, Χάμες Ροντρίγκεζ και Φάμπιο Κοεντράο, ενώ η κατάσταση του Πέπε θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ούτε όμως οι «βασιλικοί μπλε» είναι σε καλύτερη κατάσταση καθώς οι Ραλφ Φέρμαν, Τζούλιαν Ντράξλερ, Τζέφερσον Φαρφάν, Λέον Γκορέτσκα, Τσινέντου Ομπάσι και Σέαντ Κολάσινατς είναι στα πιτς, ενώ και ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ υποφέρει από ίωση και τρέχει να προλάβει.

Η τελευταία ομάδα που έχει σίγουρους απόντες είναι η Βασιλεία, που υποδέχεται την Πόρτο την Τετάρτη (18/2). Οι Ελβετοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Φάμπιαν Σαρ, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού θα παραμείνουν οι Αντάμα Τραορέ και Ιβάν Ιβάνοφ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x